TAPAHTUMAT


Maaliskuun 13. päivä 1940 päättyi 150 vuorokautta kestänyt talvisota. Toivontähti ry järjestää itlaisuuden, jossa saarijärveläinen evankelista Kari Kokko puhuu talvisodan kahdesta rintamasta. Veteraanien suurta panosta väheksymättä, kotirintaman rukoukset valtavan vastustajan hyökätessä olivat merkitykselliset. Suurempi ei saanut pienempää, saavutettiin turjuntavoitto.

Kari Kakko on ulkoministeriössä uransa tehnyt jo eläkkeellä oleva taloustieteen maisteri. Hän on kutsuttu evankelistaksi ja esirukoilijaksi. Hän kuuluu Jyväskylän helluntaiseurakuntaan, mutta puhuu mielellään yhteiskristillisissä tilaisuuksissa.

Jorma Wilponen on Efraim ry:n puheenjohtaja, joka sai v. 1991 kutsun alkaa tekemään avustustyötä lähinnä Valko-Venäjällä. Siitä lähtien hän on tehnyt aktiivista avustustyötä. Efraim ry on lisäksi painattanut Raamattuja ja Uusia testamentteja useille kielille, kuten calderasin (Euroopan romanien kieli), romanian, unkarin, venäjän, latvian ja valkovenäjän kielille. Efraim ry jatkaa edelleen avustustyötä tehden 2-3 ulkomaanmatkaa erityisesti suomensukuisten heimojen pariin.

Jorma Wilponen on nykyään eläkkeellä, mutta hän on ollut Valtion palveluksessa kartoittajana ja vuodesta 1967 alkaen yksityisyrittäjänä.