Operaatio Joulun Lapsi

 

PALVELU- JA LÄHETYS-YHDISTYS TOIVONTÄHTI RY

Osallistumme Operaatio Joulun Lapsi keräykseen. Toimintakeskuksestamme voit noutaa materiaalia lahjapaketin valmistamiseen. Valtakunnallinen keräys toteutetaan  marraskuun 3. viikolla.

Paketit ovat toimitettu eteenpäin ja ovat jo matkalla Moldovaan. Kaikkiaan tuli 49 pakettia. Kiitokset kaikille lahjoittajille ja pakettien valmistajille. Ensi vuonna taatusti olemme mukana.

 

Jokainen Suuri Seikkailu alkaa yhdestä paketista

Suomalaisten pakkaamat joululahjat ovat vieneet hyviä uutisia ja paljon iloa jo yli 220 000 Euroopan köyhimmälle lapselle jo vuodesta 1995 lähtien. Viime vuonna paketteja vietiin Romaniaan ja Moldovaan yli 28 000 lapselle, joista monille lahja oli heidän elämänsä ensimmäinen. Katso videot ja lue matkaryhmän kokemukset jakelumatkoilta!

Alla Videoita lahjamatkoilta, lisää löydät You Tuben sivuilta. Ole mukana tekemässä hyvää ja anna lapselle iloinen Joulu

 

 

 

2 Replies to “Operaatio Joulun Lapsi”

 1. Hei, olen Anton Backberg ja asun tällä hetkellä Alicantessa Espanjassa ja olen muuttamassa Pärnuun kevään kynnyksellä. Teen täällä työtä vähäosaisten parissa ja asutan heitä luonani vanhassa maalaistalossa. Teen yhteistyötä seurakuntien kanssa ja myöskin http://www.torreviejareachout.com kanssa. Koen kutsua jatkaa tätä työmuotoa siellä jossain muodossa ja sen johdosta otan teihin yhteyttä.
  En tiedä Toivontähti ry:stä muuta kuin mitä näiltä sivuilta voi lukea.
  Mielelläni kuulisin työstänne enemmän.
  Siunausta ja johdatusta T. Anton Backberg

  1. http://www.eknk.ee/kogudused.php?pageid=33

   Teemme työtä Eestin Helluntailiikkeen työyhteydessä Pärnussa, Olemme aloittamassa Maaliskuun alussa vastaavan työn myös Hiiumaalla Lihulan helluntaiseurakunnan kanssa tarkoituksena perustaa Hiiumaalle helluntaiseurakunta. Teemme yhteistyötä 4 eri suomalaisen järjestön kanssa Baltian- Romanian ja Venäjän karjalan alueella. Pääosin viemme humanitaarista avustustavaraa vaatteita kalusteita koneita ruokaa ym eri kohteisiin mm avustamme juutalaista yksityissairaalaa Riikassa. Itse olemme keskittyneet avustustavaran lajitteluun ja uudelleen pakkaamiseen Honkajoella Satakunnassa ja itse viemme tällä hetkellä 2-3 kuormaa kuukaudessa. lisäksi viemme Raamattuja ja kirjallisuutta eri kielillä. yhteistyöjärjestömme Efraim ry kustantaa mm kalderasin kielellä UT ja Ps romanian mustalaisille. ranskan raamattuseura on saanut kaksi kappaletta meidän teoksiamme joista he tekevät näköispainoksen Ranskan mustalaisten parissa tehtävää työtä varten. Pärnussa on myös venäjänkielinen työ ja kaupungin asukkaista 35 % on venäjän kielisiä. tarkoitus on aloittaa työ myös heidän parissaan. Lapsed eestis Uhentus on myös tukemamme järjestö, he kouluttavat Eestiin ja latvian itäosiin lapsityöntekijöitä evankelioimaan lapsia. Suomalainen kumppanimme on Lasten Mssion jonka kanssa olemme tehneet v. 2000 yhteistyötä mm Murmanskin ja Arkangelin alueen lapsityöntekijöiden kouluttamiseksi. useita satoja on vuosien aikana koulutettukin eri ikäluokkien parissa tehtävään työhön.

   Terveisin Raimo Lähteenmäki +358452772510 toivontahtiry@gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *